O SiPlayerju

Izobraževalni portal SiPlayer povezuje izkušene trenerje odbojke in strokovno znanje, z namenom, da bo vodenje vrhunskih ekip učinkovitejše in uspešnejše. Prirejen potrebam sodobnega treninga odbojke, SiPlayer svojim članom ponuja izobraževanje na podlagi teoretičnih vadb, video prikazov primerov iz prakse ter letnih načrtov dela priznanih strokovnjakov. SiPlayer. Umetnost treniranja odbojke.

»Moja želja je povezati trenerje odbojke in tako omogočiti izmenjavo znanja, s tem pa zagotoviti učinkovite rešitve v organizaciji in procesu treniranja odbojke. S tem želim doseči, da bodo treningi dobro pripravljeni, predvsem pa učinkovitejši. Z namenom, da bodo uporabniki SiPlayerja znanje izkoristili za vrhunske uspehe v odbojki in nabirali medalje na velikih tekmovanjih. Naš cilj je vaš uspeh!«

Mitja Trglec

Ekipa

MITJA TRGLEC – ustanovitelj izobraževalnega portala SiPlayer

Mitja je bivši igralec Odbojkarskega kluba Fram.V sezoni 10/11 je začel aktivno sodelovati pri vodenju kluba in bil leta 2011 imenovan za predsednika Odbojkarskega kluba Fram. Mitja prevzema nalogo organizatorja, vodje in trenerja, njegova prednostna želja pa je vzpostavitev sistema, ki bi omogočal izobraževanje in izpopolnjevanje: izobraževalni portal SiPlayer. Mitja je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru.

JURIJ ČOPI – trener

Z več kot 25-letno trenersko kariero sodi Jurij v skupino najbolj priznanih trenerjev odbojke v Sloveniji. Treniral je več prvoligaških klubov, med drugim žensko ekipo mariborskega Infonda, ki je osvojila državno prvenstvo in se uvrstila v evropsko Ligo državnih prvakinj. Kot trener OK Fram je osvojil številne naslove državnih prvakov v mlajših selekcijah. Skozi trenažni proces je med drugimi spremljal tudi Jana Planinca in Klemna Čebulja, ki uspešno nastopata za slovensko reprezentanco. Jurij je avtor knjig “Od začetnika do odbojkarja” in “Pripravljamo se na pouk športne vzgoje: Odbojka”. Je dolgoletni sodelavec Odbojkarske zveze in pripravlja seminarje ter izobraževanja za trenerje. Na Pedagoški fakulteti v Mariboru poučuje na visokošolskem študijskem programu 1. stopnje Športno treniranje - odbojka.